Wildavonden

Dit jaar organiseert het Hoofdkwartier van de Prins drie speciale wildavonden:

  • Wildavond 29 oktober
  • Wildavond 30 oktober
  • Wildavond 27 november

WILDAVOND 29 OKTOBER

De eerste wildavond zal op 29 oktober 2020 zijn. Op deze avond serveren wij een 8 gangen proeverij diner, helemaal in de wildsferen. De kosten voor dit diner bedragen €45,- per persoon. U kunt reserveren vanaf 17.00 uur. Klik hier om te reserveren.

WILDAVOND 30 OKTOBER

De tweede wildavond zal op 30 oktober 2020 zijn. Op deze avond serveren wij een 8 gangen proeverij diner, helemaal in de wildsferen. De kosten voor dit diner bedragen €45,- per persoon. U kunt reserveren vanaf 17.00 uur. Klik hier om te reserveren.

WILDAVOND 27 NOVEMBER

De derde wildavond zal op 27 november 2020 zijn. Dit is de “Wildavond Speciaal”. Deze avond staat helemaal in het teken van wild. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Aansluitend volgt er een lichtjestocht door ons openluchtmuseum. In het museum zullen een jager en een poelier een verhaal vertellen over het wild. Daarnaast kunt u daar al genieten van een aantal heerlijke gerechtjes. Vervolgens serveren wij in het Hoofdkwartier van de Prins het vervolg van het diner. De kosten voor deze avond bedragen € 57,50 per persoon. De avond begint om 19.00 uur. Klik hier om te reserveren. Klik hier om te reserveren

Let op: Het is alleen mogelijk om aan een van deze wildavonden deel te nemen, wanneer u een reservering heeft. 

Meer in deze categorie: « Wildarrangementen