OvernachtenHet logement

overnachten Thumb I

Eigentijdse hotelaccommodatie

Herberg Erve Kots beschikt nu over een eigentijdse hotelaccommodatie van 12 gloednieuwe kamers.

overnachten Thumb II

De accommodatie bestaat uit 5 tweepersoonskamers, waarvan 2 kamers met elkaar verbonden kunnen worden, 5 comfortkamers, een appartement en een zeer ruime bruidssuite.
Enkele kamers kunnen van een derde, vierde of vijfde bed voorzien worden.

overnachten Thumb III

Alle kamers zijn voorzien van boxspringbedden, een televisie, airco, een eigen douche- en toiletvoorziening.
De kamers zijn te boeken vanaf € 90,00 voor 2 personen incl. ontbijt.


overnachten Thumb IV

Sinds kort beschikken wij over een twaalfde hotelkamer 'het Appartement'. Zoals de naam al zegt, is dit de grootste kamer van het hotel en beschikt deze kamer over meer voorzieningen, zoals een royale keuken, woonkamer en meerdere zitgelegenheden. Naast een tweepersoonsbed kan de slaapkamer voorzien worden van extra bedden.

Hotelarrangementen

Herberg Erve Kots: Frederik Hendrik arrangement

De verrassing in het coulissenlandschap. Geniet van een prachtige entourage en de omgeving rondom Erve Kots en kom tot rust in de nieuwe kamers. Frederik Hendrik arrangement: 3 overnachtingen inclusief ontbijt, 1 diner bij het Hoofdkwartier van de Prins en 1 diner bij restaurant de Stadschpomp in Groenlo.

Slechts €197,50 p.p.

Herberg Erve Kots: Hotelarrangement 1:

De verrassing in het coulissenlandschap. Geniet van een prachtige entourage en de omgeving rondom Erve Kots en kom tot rust in de nieuwe kamers. Hotelarrangement 1: 1 overnachting inclusief ontbijt en 1 diner bij het Hoofdkwartier van de Prins.

Slechts €87,50 p.p.

Herberg Erve Kots: Hotelarrangement 2:

De verrassing in het coulissenlandschap. Geniet van een prachtige entourage en de omgeving rondom Erve Kots en kom tot rust in de nieuwe kamers. Hotelarrangement 2: 2 overnachtingen inclusief ontbijt, 1 diner bij het Hoofdkwartier van de Prins en 1 diner bij restaurant de Stadschpomp in Groenlo.

Slechts €162,50 p.p.

 

Herberg Erve Kots: Frederik Hendrik Arrangement

Die Überraschung in der Achterhoeker Kulissenlandschaft. Genießen Sie die schöne Atmosphäre und die Umgebung um Erve Kots und kommen Sie in den neuen Zimmern zur Ruhe. Das Frederik Hendrik Arrangement beinhaltet 3 Übernachtungen inklusive Frühstück, 1 Abendessen im Restaurant Hoofdkwartier van de Prins und 1 Abendessen im Restaurant De Stadsch Pomp in Groenlo.

Für nur 197,50€

Herberg Erve Kots: Hotelarrangement 1

Die Überraschung in der Achterhoeker Kulissenlandschaft. Genießen Sie die schöne Atmosphäre und die Umgebung um Erve Kots und kommen Sie in den neuen Zimmern zur Ruhe. Das Hotelarrangement 1 beinhaltet 1 Übernachtung inklusive Frühstück und 1 Abendessen im Restaurant Hoofdkwartier van de Prins.

Für nur 197,50€

Herberg Erve Kots: Hotelarrangement 2

Die Überraschung in der Achterhoeker Kulissenlandschaft. Genießen Sie die schöne Atmosphäre und die Umgebung um Erve Kots und kommen Sie in den neuen Zimmern zur Ruhe. Das Hotelarrangement 2 beinhaltet 2 Übernachtungen inklusive Frühstück, 1 Abendessen im Restaurant Hoofdkwartier van de Prins und 1 Abendessen im Restaurant De Stadsch Pomp in Groenlo.

Für nur 197,50€