Foto'sSfeerimpressie

Gallery Thumb I

Het Hoofdkwartier van de Prins is gelegen binnen Erve Kots. De voormalige zaal, ‘De Erker’ heeft in het najaar van 2014 een grote verbouwing ondergaan. Tijdens deze verbouwing is onder andere de open keuken van het restaurant gebouwd en is alles opnieuw geverfd, waardoor het restaurant nu een warme en gemoedelijke sfeer heeft.

Gallery Thumb II

De keuken van het Hoofdkwartier van de Prins is uniek door de opvallende houtskooloven, de zogeheten ‘Josper’, die pronkt in het midden van de open keuken. Omdat de gerechten veelal op houtskool worden bereid, worden ze zo puur geserveerd. Hierdoor wordt er weinig gekookt op elektriciteit of gas.

Gallery Thumb III

Tijdens het diner kunt u als gast onze chefs aan het werk zien en volgen hoe uw gerecht wordt bereid. Neemt u tijdens het diner zeker een kijkje in de keuken!

Gallery Thumb V

In het Hoofdkwartier van de Prins werken wij met de beste kwaliteitsproducten. Daarnaast proberen wij zo veel mogelijk te werken met maatschappelijk verantwoorde producten en streekproducten uit de Achterhoek. Deze zult u ook zeker op onze kaart terug vinden.


Gallery Thumb IV

Onze warme entourage en unieke keuken is de basis voor een geslaagd feest! Iets te vieren? Graag overleggen we met u om ieder feest tot in de puntjes te verzorgen! Heeft u zelf ideeën? Leg ze aan ons voor, samen zetten we ze om in een feest waar u en uw gasten nog lang op zullen terugkijken!


Gallery Thumb VI

Naast diners bieden we ook arrangementen aan in samenwerking met Erve Kots. Hierbij kunt u denken aan een bezoek aan het Openluchtmuseum of een rondleiding in het Brouwhoes. We bieden tevens een goede bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid en een sfeervolle, ontspannen omgeving.

Gallery Thumb VII

Het Logement, het hotel binnen Erve Kots, beschikt over 11 kamers, waaronder één bruidssuite. Na een geslaagd diner of feest is dit dé plek om uw avond goed af te sluiten. Voor meer informatie over het Logement, zie de pagina 'overnachten'.


View the embedded image gallery online at:
http://hoofdkwartiervandeprins.nl/sfeerimpressie#sigProId47dbbbc2ca